sonym.png

Ana Diaz

Videokoncept

1. Fait Accompli

Det är mitt i natten och Ana står mitt ute på en åker. Det vissna gräset når henne nästan upp till midjan. Strålkastarljus sveper över henne.

LOCATION

2. Askan är den bästa jorden

Ana som går i vattnet, snurrar, iförd klänning. En förtrollande känsla. Detaljbilder på hennes fingrar som rör sig precis vid ytan. Bild när hon sitter ner och klänningen som formar sig runtomkring. Hon drar fingrarna över tyget.

3. Vara Vänner

Ana i hotellrum. Bilder när hon står framför fönstret i siluett, ligger ner på mattan, drar fingrarna längs gardinen. Känslan av att vi följer med in i hennes tankar. Intimt, personligt, nära.

4. Regnet

En upplyst retrobil står ensam mitt ute på en åker (eller möjligtvis på en bakgata i stad). Ana sitter inuti. Regndroppar på rutorna. Vi leker runt med det visuella och Anas agerande, både inuti och utifrån bilen. Hon kanske andas på rutan, skriver något på den etc.

5. Vår Lilla Stad

Stadsbild på en mindre tunnelbanestation och lägenhetshus. Ana i en inhängnad gång längst med tunnelbanespåret. Bilder när hon går, lutar sig mot gallret. Ljuset inifrån tåget som åker förbi sveper in genom gallret och träffar hennes ansikte.